RENDEZVÉNYEKTér-Zene a Kossuth téren

2017. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér–Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről-hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja 2017. szeptember 7. csütörtök, 17 :00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten a Police Big Band ad 60 perces műsort.

A Határőrség Zenekara és a Készenléti Rendőrség Zenekarának fúziójával létrejött egy új zenekar, amin belül mind a Rendőrség, mind a Határőrség zenekaraiban eddig ápolt big band hagyományok tovább élnek.
Az új Police Big Band Szalóky Béla rendőr őrnagy vezetésével lép a közönség elé. A zenekar arculata alaposan megváltozott, repertoárjuk is ezt tükrözi.
Műsorukon olyan klasszikus és modern big band hangszerelések hallhatnak a hallgatók, melyek eddig a Határőrség Zenekara fellépésein az elmúlt években nem szerepeltek. Az örök kedvencek, Sammy Nestico briliáns és Gordon Goodwin szellemes és bátor szerzeményei és hangszerelései mellett tartogatnak néhány igazi meglepetést is.


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!